Mirena

Dobrý den, mám zavedené tělísko Mirenu již 6 let. Neboť stále nemenstruuji a nemám žádné potíže, tak mi doktor doporučil tělísko ještě ponechat a přijít na výměnu až v okamžiku, kdy začnu menstruovat, nebo mám přijít na prohlídku zase za rok. Doktor mě přesvědčil, že Mirena funguje jako antikoncepce i po uplynutí 5 let. Děkuji za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, funguje,ale již nemá hormonální funkci. Jen jako obyčejné tělísko. Postup je vhodný,pokud nemáte potíže. Postupovala bych stejně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Články: Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Obecně lze říci, že sexu v...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: