Mirena

Dobrý den, můj dotaz se týká nitroděložního tělíska. Rodila jsem 4.11. a chtěla bych zjistit jestli je Mirenu možné aplikovat již po uplynutí šestinedělí nebo je vhodnější vyčkat delší dobu. A zda je Mirena vhodnou antikoncepcí při kojení. Nebo zda zvolit klasickou "Danu" bez hormonů. Děkuji za informace

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mirenu určitě můžete mít při kojení, a lze ji aplikovat ihned po šestinedělí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: