Mirena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tělísko Mirena. Nechala jsem si jí zavést po ukončeném šetinedělí což je už 20 dní a pořád slabě krvácím. Není to špinění ale trocha krve během celého dne. Jinak žádný problém. Je to normální? Na kontrolu jdu až za čtyři týdny. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takové slabé krvácení se může zpočátku objevovat. Pokud nebudou jiné potíže (bolesti, teploty), kontrola může být za 4 týdny.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Slzy, které neznamenají dojetí
Články: Slzy, které neznamenají dojetí
Ne vždy musí slzy odrážet...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sedm mýtů o bolestech zad
Články: Sedm mýtů o bolestech zad
Většina z nás zná potíže se...
Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Články: Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Očkování proti žloutence A...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: