Mirena

Prosím o doplnění dotazu .Mám již zavedenu druhou Mirenu po 18 měsících od zavedení mi lékař oznámil že je povytažena.Na můj dotaz zde mi bylo odpovězeno ,že ji nelze znovu vyndat a zavést.Můj lékař si mě objednal s tím ,že to neni problém to opravit.Není to levná záležitost proto nevím jak dál postupovat.Nemluvě o bolesti kterou procházím při jakékoliv manipulaci s tělískem.Může být chyba na straně lékaře ,že by ji špatně zavedl? Nebo je to jen chyba moje i když nevím jaká?Zatím necítím žádný problem, nemám žádné bolesti ani nemensruuji.není lepší nechat to tak jak to je .Běkuji

Odpověď odborníka:

Nevím v jaké poloze Mirena je takže vám nemohu říci zda je lépe ponechat to tak jak to je,ale když je Mirena jednou vytažena nemá se tatáž znovu zavádět. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: