Mirena

Dobrý den, mám zavedenou již druhou Mirenu a nyní jsem přestala úplně špinit, předtím bylo špinění téměř pravidelné jako menstruace, objevily se teď u mě výkyvy nálad a nespavost, je možné že to má souvislost s Mirenou ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je, ale pokud jde o stejný typ Mireny i vzhledem k dávkám hormonů, které uvolňuje, přikláněla bych se spíše ještě k doplňkovému vyšetření, zda změny nálad a nespavost nemohou mít ještě jinou příčinu. Navštivte gynekologa a proberte s ním tuto záležitost podrobněji, měl by o ní vědět a on vás již poinformuje - co dále sledovat, na co se soustředit a jak postupovat.. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x