Mirena

Je v pořádku i po roce a půl stále 1-2x za měsíc špinit při Mireně?Někdy je břicho nafouklé a bolí.Mám ji nechat vyndat? Bojím se zda mi neublíží-evidentně to není normální.Mudr.mě stále přemlouvá ať to ještě zkusím.Trpívám také na výtoky.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko. Není to normální, při Mireně ženy často téměř nemenstruují. Můžete vyzkoušet jinou značku, ostatně zjevně máte při používání mireny stále potíže, takže nač to ještě zkoušet?

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Mirena | Od: axamitnik | 14.2.2009 16:25
Podle informací z příbalového letáku je ale špinění po Mireně normální, jen menší část žen nemestruuje, ale rozhodně to není pravidlo. Také některé, které nemenstruují si potom stěžují, že by menstrovat chtěly. Nikomu se člověk nezavděcí uplně, ani Mirena ne :o))), ale špinění při Mireně není špatná věc, je to norma - reakce je totiž individuální /od špinění, po metnstruaci až po amenoreu-zástavu krvácení/.Důležité je ale, že efekt antikoncepce není porušen!!!!
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: