Mirena

DOBRÝ DEN, prosím o radu. Jsem po 3.porodu, po každém následovala mirena, vše úplně v pohodě, ale po 3.porodu jsem byla na revizi kvůli placentě, po 6.ti nedělí taky mirena, p.doktorka se do mě nemohla dostat a tak mi prý" pootočila" dělohu. Teď ji budu mít už 2roky a po 14 dnech krvácim nebo špinim. Do roka jsem kojila. Výsledky na štítnou žlázu i hormony mám dobrý. Užívala jsem ASCORUTIN, ale taky bez výsledku.Někdy cítím i takové škubání v podbřišku. Jen je mi divné, že předchozí mireny byly v pořádku. Děkuji za odpověď, docela mě to už obtěžuje.

Odpověď odborníka:

Není možné,aby vám někdo pootočil dělohu, Mirena je hormonální IUD a sice vzácně ale přeci jen u některých pacientek se může nepravidelné krvácení vyskytnout,většinou ale v prvních 6 měsících, pokud by trvalo déle mohlo by se uvažovat o její extrakci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: