Mirena

Dobrý večer, prosím o Váš názor. Je větší riziko ponechání tělíska Mirena v malé pánvy (mimi dělohu), nebo další operování. Jednu LPSK mám již za sebou, bohužel mi tělísko nenašli. Momentálně je mi dobře. Děkuji za odpověď. Hana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ponechané nitroděložní tělísko by samozřejmě potíže (bolesti břicha, chronický zánět apod., akutní náhlá břišní příhoda) působit mohlo, jsou však případy, kdy se vycestování tělíska zjistí úplnou náhodou, aniž by pacientka měla jakékoliv klinické obtíže. Pokud jste již po operaci, při které bylo tělísko hledáno a nebylo nalezeno, a nemáte klinické obtíže, je možné čekat. Pokud se ale obtíže opět objeví, operaci se nevyhnete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x