Mirena a její negativa?

Dobrý den, omlouvám se,že tento dotaz řeším přes web.,jsem pracovně mino domov,jinak bych navštívila svého gynekologa. Mám zavedenou Mirenu od 3.9.2009,asi od 15 dne od zavedení jsem začala slabě špinit a nyní probíhá slabá menzes.Trochu mě to překvapilo,čekala jsem,že nebu bez menzes. Nyní se mi objevila ještě sekrece z bradavky -kojení jsem ukončila před třemi lety a tekutina má velmi tmavou barvu (skoro černou),je pouze z jedné bradavky a spíše kapky. Samovyšetřovámím prsu jsem žádnou zduřelou uzlinu nenahmatala. Ráda bych se vás zeptala,zda je to v pořádku a nebo bych co nejrychleji měla po návratu svého gynekooga navštívit. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, fakt, že čekáte při Mireně stav bez menstruace je chybný, špinění je obvyklé, u všech žen nedojde spolehlivě k chybění menstruace a když, tak po mnohem delší době. Pročtěte si podrobněji informace o Mireně - http://www.mirena.cz/, pokud jste byla takto informována, tak je to chybné. Chráněná jste plně, špinění je sice obtěžující ale nic nesignalizuje, není na závadu. Gynekologa po návratu rozhodně navštive, hlavně kvůli tomu sekretu z prsu, Mirenu s ním taky proberte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: