Mirena a kouření

Dobrý den, můj dotaz se týká škodlivosti kouření při zavedeném tělísku Mirena.. Kouřím tak 15 cigaret denně. Děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je jedno jestli máte Mirenu nebo ne, účinnost to nesnižuje. Škodí samo o sobě..

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: