Mirena a krvácení

Dobrý den pane doktore, je mi 35 let, 173cm/65kg, 2 děti narozené SC. Před rokem mi byla aplikována Mirena. Všechno proběhlo relativně v pohodě. Pár dní poté jsem špinila, ale od té doby jsem nekrvácela. Až do dnešních dní. Krvácení doprovází mírná nevolnost. Moje maminka se úspěšně léčila pro karcinom endometria, babička na tuto diagnozu zemřela. Ráda bych věděla, zda je běžné po roce od zavedení těkíska opět začít krvácet, či nikoliv. Ke svému ošetřujícímu lékaři objednaná jsem (až za 14dní), ale obávám se příčiny krvácení a pochopitelně jsem nervóní. Předem děkuji za Váš názor. Hezký den, Petra

Odpověď odborníka:

Mírné špinění se při Mireně může vyskytnout,nepropadejte zbytečně panice a vyčkejte vyšetření a ultrazvuku případně stanovení tumor markerů,aby jste měla klid příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: