Mirena a menstruační kalíšek

Hezký den, je možné, abych po zavedení Mireny používala tampony nebo menstruační kalíšek? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano, možné to je. Použití menstruačních tamponů bych ale nedoporučoval během prvních 2-3 měsíců po zavedení.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: