Mirena a oddálení menstruace

Dobrý den, mám zavedené tělísko Mirena a potřebuji oddálit menstruaci. Mám si nechat napsat antikoncepční tabletky, mohou se brát i když mám to tělísko? Nebo jak to mám řešit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o takovémto případě jsem nic neslyšela, další hormony by do těla přinesly nebývalý zmatek - rozhodně bych toto spíše nedoporučovala. Stejně jsou antikoncepční pilulky na recept, pro jistotu se informujte ještě u svého gynekologa. Mirena je tělísko s jedním hormonem - progesteronového typu, někdy se stává, že menstruace u ženy úplně vymizí a hodně často je slabší a malá, proto by určitě odddálení nemuselo být tak naléhavé. Menstruační kalíšek nebo tampon by měly vaše problémy vyřešit stejně spolehlivě a dokonce bezpečněji. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: