Mirena a tloustnutí?

Dobrý den, asi to není první dotaz, četla sem o tomto tělísku hodně, ale stejně mi to nedá. Mám zavedenou Mirenu 2 měsíce, od zavedení sem na kontrole nebyla, takže sem neměla možnost se zeptat svého gynek. teprve půjdu i přesto se chci zeptat Vás, nekrvácím občas špiním, po styku špiním zatím vždy, ale největší starosti mi dělá tloustnutí, mám malé dítě, takže sem stále v pohybu, dodržuji stravu, nepřejídám se, a do doby než sem si nechala zavést tělísko sem šla s váhou dolů. Už jsem skoro vypadala jako před porodem, ale od té doby co mám tělísko, mám stále nafouklé břicho ipřesto, že nic takového nejím, zvýšila sem i pohyb, jím o dost méně kalorická jídla a váha jde stále nahoru. Nejvíce mě zajímá, jestli je to tělískem, a pokud ano, čeho bych se měla vyvarovat, abych nepřibírala. Nebo za chvíli budu vypadat zase jako těhulka :) Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Špinění v prvních cyklech po zavedení Mireny je běžné.mělo by ustat za 2 - 5 měsícu,příbytek na váze u |Mireny by neměl být, pacientky jej také neudávají upravte živosoprávu a přidejte pohybu nejenom péčí o dítě,ale aktivního a stav by se měl upravit příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: