Mirena a trombfilní mutace

Dobrý den, je pro mne vhodné nitroděložní tělísko Mirena, pokud mi na základě opakovaných samovolných potratů byly zjištěny heretogenní trombofilní mutace (v genu pro protrombin a MTHFR C677T)? Jinak problémy s trombofilií nemám. Děkuji mnohokrát předem, Milena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mileno! Nevidím důvod, proč byste tělísko nemohla používat, nitroděložní tělíska nezpůsobují trombosy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: