Mirena a vlákna

Dobrý den, mám 2.rokem mirenu a stále s lékařem řešíme potíže s dlouhodobým špiněním a krvácením. Teď je předemnou už asi poslední řešení a to vyčištění pod narkozou a vrácení mireny zpět, než se rozhodnem ji navždy vytáhnout. Lékař mi při kontrole řekl, že mirena sedí dobře a že vlákna jsou zarostlá do čípku. Myslíte, že by právě zarostlá vlákna mohla mít vliv na krvácení? Já totiž témeř vždy pocítím štípnutí a v tu chvíli se spustí krev?? A ještě jednu otázku: byla jsem u léčitele a ten mi řekl,že mi špatně funguje pravý vaječník. Může to lékař zjistit při běžné kontrole nebo je na to nutné jiné vyšetření a může to způsobovat potíže s mirenou? Moc děkuji za odpověď. Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych kontrolu pomocí ultrazvuku, a to jak na kontrolu uložení antikoncepčního tělíska, tak i k prokázání případné patologie na vaječníku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: