Mirena a vysoký krevní tlak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může Mirena způsobovat vysoký krevní tlak. Dříve jsem měla tlak normální, nyní jsem dostala léky na tlak. K vysokému tlaku nemám žádné dispozice, jsem štíhlá, jím zdravě a také pohybu mám dost. Mohla by za to Mirena? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností za to Mirena nemůže.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: