Mirena - zánět

Dobrý den. Od loňského roku mám zavedenou Mirenu. Špiním tak max 4 dny v měsíci. Ale již přes půl roku mám opakovaně záněty, převážně v období před mentruací. Doktor mě stále léčí a nic nepomáhá. Můžou tyto problémy nastat díky tělísku? Přemýšlím od jeho odstranění, abych už konečně měla klid a potřebuji poradit :-( děkuji moc za odpověď. Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslíte vaginální záněty? Není pravděpodobné, že jsou způsobeny Mirenou. Dobře si zvažte, zda ji necháte odstranit, investované peníze Vám pak už nikdo nevrátí. Zkuste preventivně vaginální tabletky s laktobacily.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: