Mirena - zarostlá vlákna

Dobrý den, minulý týden jsem při kontrole vláken zjistila, že jsou jinak než byly. Ihned jsem se objednala na gyn. prohlídku a lékař mi řekl, že vlákna zarostla do sliznice děložního čípku a "vyškrábl" je ven. Dle jeho sdělení to nikdy neviděl. CHtěla bych se zeptat, zda existuje možnost, aby Mirena "zarostla" celá do děložní sliznice. Je mi 29 let, mám stálého partnera, do loňska jsem brala HA, ale kvůli tromboze mi bylo doporučeno změnit antikoncepci. Mirenu mám od ledna 2009 a s málo denními pauzami stále špiním. Do aplikace jsem nikdy žádné gyn. problémy neměla. Děkuji za odpověď A.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné, aby tělísko celé zarostlo do děložní sliznice, samozřejmě existuje. Pokud vám navíc způsobuje problémy, doporučoval bych konzultaci s ošetřujícím gynekologem o dalších možnostech antikoncepce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: