Mírné krvácení po hysteroskopii

Dobrý den, jsem pátý den po hysteroskopii. Dva dny po operaci jsem jen malinkato spinila. Třetí den jsem začala mírně krvacet a mírné bolestí v podbřišku, trvá do dnes. Koupila jsem si wobenzym 200, beru ho druhý den 3 krát denně po 5 tabletach. Nemůže to způsobovat krvácení ? Mohu užívat ascorutin na potlačení krvácení? Co doporucujete mám nadále brát wobenzym? Je mírné krvácení normální stav po operaci a jak dlouho to může trvat? Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Wobenzym Vám neublíží, berte jej dále. krvácení nezpůsobí. Ascorutn užívat můžete, je to vhodné. Krvácení je normální stav. zpravidla trvá max 5-7dní. Dr.Kovář

MUDr. Petr Kovář
MUDr. Petr Kovář

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Centra ambulantní hysteroskopie GYNPRENATAL A GYNENATAL - gynekologické ambulance: Havířov - Hlučín- Háj ve Slezsku - Baška - Hať

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: