Mirtazapin 15 mg

Dobrý den. Byl mi nově předepsán lék na depsese a úzkost, Mirtazapin 15mg - 1/2 na noc. Nyní užívám lék 7.večer - spim lépe a jsem klidná. Avšak jsem ospalá celý den a motá se mi hodně hlava celý den. Mám být trpělivá a tyto účinky odezní nebo to jsou nežádoucí účinky, které neodezní? Stejně tak se chci zeptat na příbytek váhy - mám večer po léku zvýšenou chuť k jídlu - pokud se budu kontrolovat a jíst střídmě a nadále sportovat, můžu i přesto při užívání tohoto léku přibrat? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučila bych vám navštívit lékaře, který vám lék předepsal a jeho vedlejší účinky s ním probrat. Lékař vám buď lék vymění nebo upraví dávky. Držím palce.

PhDr. Jana Müllerová
PhDr. Jana Müllerová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologická pomoc Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: