Mirtazapin 30mg

Dobrý den, lékař mi na úzkosti předepsal Mirtazapin 30mg 1tbl na noc. Chtěla bych se zeptat, zda je to lék bezpečný. Prý má anticholinergní působení. Nemůže při delším užívání poškodit srdce?? Či způsobovat kognitivní deficit? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každý lék má nějaké jiné ůčinky než pro které se dává.Rozhodně by vám jej lékař nepředepsal, pokud by byl pro vás něčím nebezpečný. Cokoli se vám nebude pozdávat, informujte ihned lékaře - ten zhodnotí, jestli jde nebo nejde o nežádoucí ůčinek a zařídí se podle toho. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
mirtazapim orion | Od: Jajka | 23.2.2017 18:12
Dobry den.Ma lék vliv na erekci?
Děkuji.
reagovat
re:mirtazapim orion | Od: uLékaře.cz | 24.2.2017 14:20
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopíroval a vložil
přímo do poradny na těchto
stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: