Mitrální insuficience

Dobrý den, mám dotaz. Chtěla bych si udělat tetování ale nevím jestli můžu. Mám mitrální insuficienci 1. st. Jeden lékař mi řekl že to neni problém ale druhý lékař že v žádném případě, že to může být zdroj infekce, myslím si že by to nemuselo vadit. Ale radši se zeptám i Vás. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že doporučení je v rámci obecné roviny. Většina lékařů Vám nebude tetování doporučovat, protože hrozí zdravotní komplikace bez ohledu na mitrální insuficienci. Tetování je vždy osobní rozhodnutí a záležím na každém jedinci.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x