Mizení pih

Dobrý den. Ještě do nedávna jsem měl kousek od loktu několik pih, které mi záhadně zmizly. 100 % Jsem tam ty pihy dřívě měl. Docela mě vystrašilo jak už tam nejsou, nejedná se o nijak závažný problém ? Děkuji, David.

Odpověď odborníka:

Někdy mohou znaménka zmizet v důsledku autoimunní reakce, bylo by vhodné navštívit lékaře a zkontrolovat všechny zbývající.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: