Mízní uzliny

Přeji pěkný den. Mám dotaz týkající se mízních uzlin. Už možná rok mám zvýšený krevní tlak. Můj lékař o tom ví s ledvinami nic nemám a pravidelně chodím k srdcaři. Problém je, že jsem poslední dobou velmi unavený a v tříslech mám na pohmat elastickou uzlinku, ale velikostně dobrou. Lékař mě dvakrát prohmatal a tvrdí, že uzliny jsou v pořádku. Nemohlo by se jednat o maligní lymfomy?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nádorově změněná uzlina je tvrdá, nepohyblivá, nebolestivá a s nerovným povrchem. Pokud máte pochybnosti, nechte si udělat ultrazvuk této uzliny.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: