Moč a hiv

Dobrý den, takže tedy myslíte, že kvůli té příhodě s vypitím moči není potřeba abych chodil na HIV test?

Odpověď odborníka:

Myslím, že to není zapotřebí, pokud byste měl i jiný důvod k obavě, můžete se nechat otestovat (je to anonymní a zdarma).

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: