Moč. měchýř

Dobrý den, byl mi zjistěn zánět moč. měchyýře,dostala jsem Biseptola piji čaje-brusinkové, první dva dny přestalo pálení při močení, ale ted zase trochu problémy nastávají, i když to není tak bolestivé, navíc po BIseptolu/jako moje matka/ nemám vůbec hlad ani chuť jíst, takže toho moc nesním, navíc mám silné motání hlavy a návaly teplo x zima. Můžete mi poradit ? děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tomto případě je důležité, jestli lékař, který Vám diagnostikoval zánět močového měchýře, odebral i moč na kultivaci, aby se zjistilo, co máte za bakterii a na co je citlivá. Může se stát, že konkrétní bakterie není ciltivá na dané antibiotikum a musí se nasadit jiné. Pitný režim dodržute, snažte se pobývat co nejvíce v teple a když k tomu máte i další negativní ohlasy (sížená chuť k jídlu atd), doporučuji navštívit lékaře ke změně natibiotik. K tomu si kupte nějaká probiotika aby se předešlo možným střevním obtížím v důsledku braní antibiotik

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x