Močení

Měl bych dotaz, před 4 dny jsem měl sex s prostitutkou (chráněný - prezervativ). Je možnost toho, že bych se nakazil hiv ? Například při sundavani kondomu rukou a pak si sáhl na penis? Nebo nějakou jinou manipulaci ? Kondom se neprotrhl. Proběhl i orální sex, tedy to že mi ho přes kondom vzala do pusy, jinak líbání a žádné jiné praktiky neproběhly. Mám strach. Nebo mohl sem se nakazit jinou nemocí? A mám ještě jeden dotaz ohledně prostaty. Chodím často vykonávat potřebu, po pivu je to pochopitelný, ale mám nutkání jít i když cítím ze potřebuji maličko, i když bych to vydržel ještě, jinak žádné problémy pálení a jiné nepozoruji. Může to být jen v my hlavě ze prostě musím jít a nebo je to projev prostaty ? Dříve sem měl vytok a svědění na penisu, byl jsem u lékaře a že vzorku moči mi zjistili zánět močové trubice, první antibiotika nezabraly a po druhých to ustoupilo a od té doby mám toto nutkání s curanim. Děkuji za odpověď :-)

Odpověď odborníka:

Pokud byl kondom neporušený,můžete být klidný,k přenosu eventuelní infekce nedošlo. Váš druhý dotaz : je-li delší odstup od zánětu a nucení na moč přetrvává,je nutno pomýšlet na možný zánět prostaty.V tomto případě Vám doporučuji urologické vyšetření.
S pozdravem M.V.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: