Močové kameny

Má dotaz,již od puberty trpím záněty močových cest, ted mám problémy se zády,užívala jsem 2 měsíce nimesil na bolest zad,mezitím jsem dostala zánět močových cest,brala jsem antibiotika,po nich se mi ulevilo,ale problémy s řezáním a pálením při močení neustaly,ted to mám znova jako před užíváním antibiotik,řezání,pálení,bolest,křeče v podbřišku a v bedrech,mám podezření,že mam močové kameny,mohl mi to zpusobit nimesil??muj další dotaz zpočívá v tom,že když jsem navštívila pohotovost,lékař se mi zeptal co mě trápí,dal mi antibiotika a ani mě neprohlédl i přesto,že jsem si stěžov ala na tlak v zádech ado zprávy napsal,že bolest v zádech pacient neudává,jak se mám prosím zachovat,když budu opět potřebovat pohotovost kvuli samému problému a bude tam opět sloužící lékař?když jdu na pohotovost,tak rádaa by mě vyšetřil a ne to zanedbal a za týden jsem to měla zpět,nezkonroloval mi ani moč a když jsem si stěžovala,že mam krvavý hlen z moč,.trubice,řekl mi,že je to normální při zánětu moč.cest,předem děkuji za odpověd,žaneta

Odpověď odborníka:

Nimesil pravděvděpodobně nezpůsobil opakovaní zánětu močových cest. Případné neshody na pohotovsti, bude vhodné řešit přímo s daným lékařem. V případě potřeby je vhodné navštívit praktického lékaře, který vás vyšetření a rozhodne o dalším postupu.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: