Močový měchýř

Chtěla bych se zeptat na lék Urovaxom. Dva měsíce jsem ho brala loni po prodělaném zánětu močového měchýře (na rok jsem měla klid), letos opět dva měsíce při zánětu a po něm. Za jak dlouho ho opět mohu užívat a hlavně na jak dlouho. Myslím že imunoterapie by měla trvat déle než dva měsíce. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není jisté, že podávaná imunoterapie déle než dva měsíce by měla lepší účinek. Můžete to zkusit a sama uvidíte jaký bude výsledek. Nedá se to předem určit.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: