Modřiny po operaci varixů

Dobrý den, jsem po klasické operaci varexů (17.2.08), beru detralex 1-0-1.Nosím stále punčochu.komprese. Modřiny, které mám po operaci mi "tvrdnou". Mažu je litionem. Je vše vpořádku? Není tvrdnutí začátkem zánětu? DěKUJI ZA ODPOVĚĎ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po operaci jsou modřiny i mírné zatuhnutí v okolí normální. Bylo by však lepší zajít k angiologovi, který Vás na operaci poslal, a problém mu ukázát.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: