Modriny po operaciikrčových žíl

Dobrý deň chcela by som sa opytať sim po operacii krčových žíl 1 týždeň a v oblastiach kde mám modriny my to trochu zatvrdlo tak sa chcem opytať či je to v poriadku či tam nevznika nejaký zápal alebo je to normalny priebeh za odpoveď velmi ďakujem

Odpověď odborníka:

Operace křečových žil téměř pravidelně vytváří při ošetření drobných povrchních žil hematomy, modřiny. není to nice neobvyklého. hematom se organizuje a postupně se vstřebá. je třeba jen hlídat aby nedošlo k suppuraci - tedy hnisaání v místě modřiny. Jedná se o změnu velmi neobvyklou. Možno aplikovat některý z protizánětlivých krémů, Fastum gel, Dolgit a jiné. Jinak podle kontroly na chirurgii, kam jistě pozvaná.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: