Modrý nehet

Dobrý den, Asi před rokem jsem si koupil nové boty, v kterých aktivně sportuji. Přijde mi, že levá bota mě trochu tlačí a po jejich používání se mi zvětší skvrna na levém palci. Zašel jsem s tím ke kožnímu, který mi dal mastičku na plíseň, ale nehet se mi potom odloupl a vše se spravilo, takže ani nevím, zda mast zabrala. Jinak mě palec téměř nebolí. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Oosbně bych potíže přikládal traumatizaci obuví s následným vznikem podnehtového hematomu ,není nutné nijak řešit. V některých případech je vhodné odlišit pigmentovou afekci (znamínko), ale ve Vašem případě si myslím, že je diagnoza jednoznačná.

MUDr. Jaroslav Urbánek
MUDr. Jaroslav Urbánek

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: soukromá kožní ambulance, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x