Mohla bych být těhotná?

Dobrý den, před měsícem (27.2.) jsem užila postinor, menstruaci jsem dostala přesně a těhotenský test byl negativní ale stále mám pocity na zvraceni, zácpu, bolesti v podbřisku atd. Může se stále jednat o těhotenství? děkuji

Odpověď odborníka:

Gravidita není pravděpodobná pokud by se nedostavila další menses zopakujte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: