Mohla bych být těhotná?

Antikoncepci užívám nyní již 2 měsíce. Po prvním měsíci jsem 1. den menstruace zvracela (víc než 12 hodin od poslední tabletky) a trpěla nevolnostmi a za několik dnů jsem měla nechr. pohl. styk a po skončení menstruace mi bylo opět nevolno a znovu jsem zvracela (před požitím 1. tabletky nového plata) poté jsem měla opět několikrát nechr. pohl. styk. Nyní mám zpožděnou menstruaci o 3 dny, je možné abych byla těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Těhotná být nemusíte, udělejte si test. u antikoncepce ani nemusí menstruace přijít.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x