Mohlo by jít o syfilis?

Zdravím, na konci ledna jsem měla nechráněný pohlavní styk. Po nějaké době potom (týden) jsem si na vnitřní straně velkého pysku našla bílý nebolestivý tvrdý pupínek (cca 2-3mm) a před dvěma dny pár bílých pupínků a nejspíš i malé množství kondylomat na vnitřní straně úst (kondylomata u poslední spodní stoličky). Mohlo by jít o syfilis??

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu o syfilis nejde, ale pokud jste měla rizikový styk, pak bych pro jistotu odběry na pohlavní nemoci doporučovala.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: