Mohou antibiotika duomox braná před 4 měsíci způsobit nespavost, slabost, únavu a úbytek na váze?

Dobrý den asi 4 měsíce nazpět sem užíval antibiotika duomox 1000 na zánět v dutině ústní a současně s nimi sem bral tablety na imunitu echinacea 600, ale teď mám určité zdravotní problémy jako je nespavost, slabost, únava, úbytek na váze, občasné nevolnosti. Myslíte že tato kombinace mi mohla nějakým způsobem uškodit? chodím po doktorech ale zatím se nepřišlo na to v čem je problém.. moje problémy začaly právě po užití antibiotik..děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, čistě teoreticky mohlo dojít k větší zátěži jater, což by se ale projevilo na jaterních testech (z vyšetření krve - ALT, AST, ALP, GMT..). Tato kombinace Vaše obtíže však vůbec způsobit nemusela.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: