Mohou souviset změny na děl.čípku s nadýmáním?

Dobrý den. Čeká mě konizace děložního čípku, která se kvůli nemoci už jednou odsunula. Cytologii mám špatnou už několik měsíců, hpv viry negativní, ale stále se to nezlepšovalo, tak doktor rozhodl že konizace bude potřeba. Delší dobu mám nafouklé břicho, jsem nadmutá a trpím plynatostí, kolikrát i po ránu, navíc v poslední době mám i nepravidelnou stolici, častá je i zácpa nebo náročné vyprazdňování. Chci se zeptat, zda to může souviset. Jelikož už rok jím poctivě pravidelně 5x denně a hlavně zdravě, cvičím a posiluji, takže to ze špatného životního stylu být snad nemůže.. Můžou být změny na děl.čípku příčinou?

Odpověď odborníka:

Změny na čípku zcela jistě s nadýmáním asi s jinými zažívacími problémy nesouvisejí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: