Mohou za bolest svalů a kloubů ledviny?

Dobrý den,je mi 18 let. 4. dubna jsem prodělal extremně slabou mononukleózu. Během tří týdnů jsem měl jaterní testy v normě. Byl jsem silně unavený v té době,nynní se už únava ztrácí.Dá se říct,že už ji pociťuji minimálně. Problém je,že na začátku června mě začli postupně bolet klouby a svaly.tj. měsíc po vyléčení z mono. Byl jsem hospitalizován na týden do nemocnice kvůli silným bolestem. V nemocnici mi řekli,že je to následek po mononukleoze,že to prý časem odejde.Brali mi tam krev úplně na vše. Tj revma,borelie atd... Vše negativní. I EBV protilátky jsem měl už negativní. V krvi vše v pořádku a v moči také. Chodím na kontroly k lékaři,ale můj problém stále přetrvává. Můj obvodní lékař mě poslal k jinému lékaři. Ten mě důkladně prohmatal. Zjistili jsme,že když mi zmáčkl břicho na levé a pravé straně i na močovém měchýři,tak mě to to hodně bolelo. Taková řezavá,pichlavá silná bolest. To samé na patě,tam když mi něco zmáčkl,tak mě to také začlo řezat i na uchu. Řekl mi,že si myslí že ta bolest je od ledvin. Naordinoval mi kapky Renol na ledviny. Kdyby to prý nepomohlo,tak je to následek po EBV,že s těma ledvinama to nění jisté,ale na 50 %. Když prý kapky nepomohou,pošle mě na plazmový generátor,který zničí EBV frekvencemi. Chci se Vás zeptat,je možné mít něco s ledvinama,aniž by se to nezjistilo z krve,moče ani přes rengen? Je vůbec možné,aby mě boleli klouby a svaly od ledvin? Nejvíce mě bolí ( kolena,loketní klouby,lýtka a občas paže) . Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vaše potíže nemají souvislost s nemocí ledvin. Jejich porucha by se dala zjistit ze zmíněných testů.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x