Mohu být těhotná?

Ahoj, chtěla jsem se poradit. Dne 26.2. jsem si vzala prášek HA ale asi za 3 hodiny potom jsem měla průjem. Další prášek jsem si ale zapomněla vzít. 27.2.jsem měla s přítelem sex a chránili jsme se kondomem. Poté 11.3.jsme měli opět sex a uvízl ve mně kondom, který jsem si vytáhla. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli bych mohla být těhotná a jak dlouho trvá než antikoncepce opět začne opět účinkovat (někde jsem četla, že 7 dní). Je tedy možné těhotenství?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud ostatní tablety jste brala pravidelně tak je gravidita málo pravděpodobná a účinek atk nebyl přerušen. příště nevynechávat

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x