Mohu být těhotná?

Dobrý den,chci se zeptat měla jsem měsíčky ,které mi skončili a ještě jsem nezačala brát prášky(první den po) a můj přítel se do mě udělal.. Jaká je pravděpodobnost těhotenství?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud užíváte hormonální antikoncepci a užíváte ji bezchybně, měla byste být chráněna. Krvácení při hormonální antikoncepci může být někdy ne zcela pravidelné a obvyklé.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x