Mohu být těhotná?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli mohu být těhotná.Beru antikoncepci a s přítelem jsme měli pohlavní styk,což je normálně ale chtěla bych se zeptat jestli po přítelově vyvrcholení mimo děloho a následném důkladném utření,po kterém ho opět vložil do mě,bych mohla otěhotnět,antikoncepci bych měla brát ještě 3 dny a pak si dát pauzu.

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání není gravidita pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: