Mohu být těhotná?

Dobrý den, v neděli jsme měli s přítelem pohlavní styk. beru antikoncepci, ale v neděli v pondělí jsme si nevzala prášek a vzala jsem si tři až dnes(středa). stává se nám to někdy a vždy to bylo vpohodě, ale teď jsme ještě zjistila že jsem měla plodné dny.Jak bych měla postupovat? kdybych byla těhotná nepoškodí antikoncepce plod?

Odpověď odborníka:

Gravidita není vyloučena bylo by možné použít Postinor do 72 hodin od styku ,je zde však riziko nepravidelného krvácení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: