Mohu být těhotná?

Dobrý den, před 3 dny se mi stala nepříjemná situace. Po masturbaci mého přítele mi na ruce zůstalo docela dost spermatu v tu chvíli jsem to nějak neřešila, tak jsem si to prostě utřela do trička. Asi po půl hodině jsem dorazila domů. Aniž bych si umyla tu ruku šla jsem do vany. Ve vaně jsem tu ruku od spermatu namočila. Poté mě napadlo jestli není nějaká pravděpodobnost na těhotenství. Je mi teprve 16 let a zničilo by mi to život. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Při manipulaci se spermatem v blízkosti genitálií graviditu spolehlivě vyloučit nelze. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: