Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, zda-li může dojít k otehotneni v případě, že jsem měla s přítelem chránený PS, ale kondom praskl(my jsme si toho naštěstí včas všimli a okamžte jsme prestali, takže přitel ve mě krome "zasunu" pri kterem kondom praskl nebyl ani jednou) bylo to 2 dny po menstruaci a HA neberu. Jak velká je tedy pravdepodobnost těhotenství?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost otěhotnění je v tomto případě velmi malá

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: