Mohu být těhotná?

Dobrý den,měla jsem poslední menstruaci 30.1.2010 a doteď jsem menstruaci nedostala.Pobolívalo mě břicho asi měsíc,jako když to mám dostat.Dělala jsem si i těhot.test,ale ten byl bohužel negativní,myslíte,že i přes negat.těhot.test mohu být těhotná?stává se to,že i přes negat.test může být žena těhotná?děkuji předem.Nashledanou.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dano! Výapdek těhotenství skutečně může znamenat těhotenství. Test může být zpočátku negativní, běžně dostupným testům trvá kolem týdne od početí, než těhotenství zjistí. Test lze zopakovat, teď s odstupem by měl mít vyšší vypovídací hodnotu. Jinak doporučuji kontrolu gynekologem. Jednak umí lépe než vy zjistit případné tehotenství a jednak se může jednat i o jinou příčinu výpadku menses.

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: