Mohu být těhotná?

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně antikoncepce.V minulém měsíci jsem vynechala ve druhém a třetím týdnu antikoncepci. Ale celý měsíc jsme se s přítelem chránili navíc prezervativem. Nyní jsem dva dny po dokončení menstruace,tudíž beru druhý prášek z platíčka, ale dnes jsem měla pohlavní styk (již bez prezervativu). Je vše v pořádku? Nemají dvě vynechané tablety z předešlého cyklu vliv na dnešek?Beru antikoncepci Chloe. Mockrát děkuji za odpověď.Hezký den.

Odpověď odborníka:

Pokud menses proběhly normálně o těhotenství by se jednat nemělo příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: