Mohu být těhotná?

Dobrý den, beru pravidelně HA Minisiston a poslední tři dny se mi motá a bolí mě hlava, do toho mám průhledný občas bílý nasládlý výtok z prsou (po stisknutí, jen kapky). Menstruaci jsem dostala o den později, první tři dny jsem ji měla ale dost silnou, později už jen takové špinění. Mohla bych být těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud berete pravidelně tabletky tak pravděpodobně ne. pro hlavně Vaši jistotu si udělejte gravi test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: