Mohu být těhotná?

Dobrý den, 4 dny po dobraní antibiotik (Augmentin) jsem měla sex - ale partner se do mě neudělal. Beru antikoncepci. Chci se zeptat, je nějaká možnost ze můžu být těhotná? Brala jsem 2 platicka v kuse, protože mi antibiotika vycházeli na 7 denní pauzu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Augmentin téměř nesnižuje účinnost antikoncepce, takže gravidita je vysoce nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x