Mohu být těhotná?

Dobrý den, beru antikoncepci Silviane, již více než rok. Po dobrání platíčka, poslední den pauzy, jsem měla s přítelem pohlavní styk, a další platíčko jsem začala brát až za 3 dny. Mohu být těhotná? MS mám pravidelně po 28 dnech a předtím jsem nikdy nevynechala. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste nasadila platíčko o 3 dny později těhotenství se vyloučit nedá, v tomto cyklu používejte raději ještě kondom Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x